· 

Dit zijn de voordelen van sporten met een fitness hoepel!

Hoelahoepel fitness workout is geschikt voor iedereen

Tijdens een hoelahoep fitness workout is je hele lichaam constant aangespannen, vooral je buikspieren. Als je een strakkere taille wilt is een hoepel-workout geschikt voor je.

Je traint ook je uithoudingsvermogen, dit komt doordat je constant je heupen gebruikt en er voor moet zorgen dat de hoepel niet op de grond valt. 

Je stimuleert ook je bloedsomloop, wat een positief effect kan hebben op je hart, vaatstelsel en zelf op je huid. Na een training met de hoelahoep ziet je huid er steviger uit. Hoelahoep is niet belastend voor je gewrichten als je het vergelijkt met andere intensieve workouts zoals touwtjesspringen of hardlopen.

Voor je homeworkouts is het wel een musthave om een fitness hoepel te hebben.
Voor je homeworkouts is het wel een musthave om een fitness hoepel te hebben.

Hoepelen kan ook gewoon vanaf thuis, tegenwoordig zijn er veel fitness hoepels te koop. Belangrijk is om hoepels te vinden die goed bij je gewicht passen. In principe geld het volgende :

 

  • Weeg je minder dan 80 kg, mag de hoepel tot 1200 gram wegen
  • Bij een gewicht tussen 80 en 100 kg mag de hoepel tot 2 kg wegen
  • Weeg je meer dan 100 kg, dan mag je hoepel 1.4 kg wegen.

Wil jij graag hoelahoep doen maar je weet niet waar je les kuntvolgen? Sweetlake PDA biedt sportieve hoelahoep fitness lessen. De lessen volg je in de studio in Zoetermeer. 

In de studio krijg je een fitness hoelahoop van 1 kg ter bruikleen.

 

Is Zoetermeer net iets te ver of wil je liever vanuit thuis meedoen en ben je in bezit van een fitness hoepel? !Je volgt de hoepel fitness les dan via online livestream. Dit wordt tegelijkertijd verzorgt met de les in de studio waarbij je toch het gevoel hebt dat je er live bij bent.  Lees hier meer over de Hulahoop - Hoelahoepel fitness lessen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0