· 

5 redenen waarom Aerial Yoga goed voor je is.

Yoga is populair en er zijn verschillende manieren om yoga te doen.  Met Aerial Yoga gaat er een nieuwe wereld voor je open.  Aerial Yoga word ook wel antigravity of luchtyoga genoemd.

Aerial Yoga is niet alleen een goede workout, maar het mooie van Aerial Yoga is dat je je helemaal vrij voelt in de lucht.

 

In deze blog 5 redenen waarom Aerial Yoga goed voor je is:

  1. CORE WORKOUT : Wist je dat door bijna alle Aerial Yoga oefeningen je ook tegelijkertijd je buikspieren versterkt? Door de verschillende inversions die je doet in de doeken versterk je je buikspieren en dat betekent dat je abs ontwikkelt. Wie wilt er nou geen platte buik:-)
  2. LENIGHEID:  Door het gebruik van de doeken kun je je lenigheid bevorderen. Je kunt diverse splits, shoulderopeners en backbends doen. Doordat je dit met de doeken doet, wordt je goed ondersteund.
  3. FUN: Hoe fijn is het om een work-out te doen waarbij je je goed voelt? Tijdens de les merk je niet dat je aan het trainen bent en dat is alleen maar goed want zonder dat je het doorhebt, doe je een full-body work-out.
  4. BALANS: Wanneer je leniger wordt zal je balans ook verbeteren. Hopelijk gebeurt dit niet maar je zal minder uit balans raken tijdens je dagelijkse werkzaamheden.
  5. BEGINNENDE YOGI: Ben je net begonnen en wil je met yoga starten dan is Aerial Yoga de les voor je. Aerial Yoga is iedereen. De les is laagdrempelig en daardoor voor iedereen makkelijk te volgen.
Aerial Yoga lessen en workshops in Zoetermeer

 

 

De Aerial Yoga lessen kun je bijna in elke stad vinden. In de studio van Sweetlake PDA in Zoetermeer worden er regelmatig kennismakingsworkshops Aerial Yoga verzorgd waar jij je voor kan aanmelden en ook worden er meerdere keren per jaar een 8 weekse cursus Aerial Yoga verzorgd.

 

Het is ook mogelijk om deze workshop te boeken als sportief uitje, teamuitje of vriendinnenuitje. 

 

Wanneer kom je bij ons Yoga in de lucht doen?

Reactie schrijven

Commentaren: 0