De leukste studio uit Zoetermeer met unieke groepslessen en cursussen.

In het centrum van Zoetermeer bied Sweetlake PDA unieke lessen en cursussen aan.

De cursussen zijn geschikt voor iedereen ongeacht leeftijd en / of (sport) zullen plaatsvinden. 

We hopen je gauw te ontmoeten in de studio!

Aerial Hoop in Zoetermeer
Meld je aan voor de cursus Aerial Hoop!   De cursus in september is volgeboekt. Nieuwe datum volgt en word in oktober/november bekend gemaakt   Wees snel met reserveren, de cursus is iedere keer in no-ti ... (meer lezen)
€ 119,00 1
Aerial Yoga , Yoga in de lucht
De cursus start op de volgende datum:    De cursus in september is gestart, eind oktober/begin november komen de nieuwe data online!   Wil je meedoen? Wees dan snel met reserveren! Er is een beper ... (meer lezen)
€ 119,00 1
BootyBarre Workout is de workout voor jouw billen
Wil jij in een korte tijd mooie rondere billen? De cursus duurt 8 weken en start op de volgende datum:   de cursus in september is gestart, binnenkort volgt nieuwe datum.    BootyBarre is een van de popu ... (meer lezen)
€ 119,00 1
BOOTYBURN - BOOTYBAND WORKOUT
Heb jij zin in een feestje en dat je tegelijkertijd een fitness bootyband workout volgt?   Wil je lekker knallen op heerlijke opzwepende muziek en ben je een feestbeest?   Kom meedoen met BootyBurn op de volgende data: ... (meer lezen)
vanaf € 10,00 1
Dharma Yogawheel
  De les wordt verzorgd op de volgende datum:    NIEUW DATUM VOLGT   Wat neem je mee als je naar de studio komt: Je krijgt een yogawheel ter bruikleen.   yogamat en handdoekje ... (meer lezen)
vanaf € 12,50 1
Kom naar de proefles Aerial Hoop
Aerial Hoop kom je regelmatig tegen op festivals, tv en dinershows en heeft de weg gevonden als sport.  Aerial Hoop is een up-coming sport en is een vorm van luchtacrobatiek.  Maak kennis met Aerial Hoop tijdens een van de proeflessen.  Je h ... (meer lezen)
€ 15,00 1
Kom naar de proefles Paaldansen
Maak kennis met paaldansen tijdens de proefles paaldansen.  Tijdens de proefles leer je direct tricks in en om de danspaal.     De les is geschikt voor iedereen, je hoeft geen ervaring te hebben om deel te nemen.   ... (meer lezen)
€ 15,00 1
Leer Paaldansen in 10 weken !
De cursus start op de volgende data:   Start dinsdag 6 september 2021 tot maandag 8 november 2021, wekelijks van 21.15-22.25 uur (VOLGEBOEKT) Start dinsdag 7 september 2021 tot dinsdag 9 november 2021 , ... (meer lezen)
€ 139,00 1
Proefles Aerial Yoga in Zoetermeer
Aerial Yoga is een bijzondere vorm van yoga. Hierbij doe je geen oefeningen op de mat, maar in de lucht "aerial".   De speciale Aerial Yoga doek ondersteunt je lichaam in diverse houdingen. Daarnaast stimuleert het de doorbloeding ... (meer lezen)
€ 15,00 1
Step & Dance Workout
Tijdens de Step & Dance doe je een step choreo in combinatie met dans en funky step moves op heerlijke muziek speciaal voor step!    NIEUWE DATUM VOLGT   Meld je nu aan!  Er is beperkt plek! ... (meer lezen)
€ 15,00 1

Ben je in bezit van de Zoetermeerpas met voordeelcheques 3,4,5 en 6 , deze zijn ook in te leveren voor deze cursus. Klik hier voor meer informatie over de ZoetermeerPas.