De leukste studio uit Zoetermeer met unieke groepslessen en cursussen.

In het centrum van Zoetermeer bied Sweetlake PDA unieke lessen en cursussen aan.

De cursussen zijn geschikt voor iedereen ongeacht leeftijd en / of (sport) zullen plaatsvinden. 

We hopen je gauw te ontmoeten in de studio!

Aerial Yoga , Yoga in de lucht in Zoetermeer
Aerial Yoga, ook wel hangmat of anti gravity yoga genoemd, is een bijzondere vorm van yoga. Hierbij doe je geen oefeningen op een mat, maar in de lucht (aerial). Doordat de les een hoog fungehalte heeft, merk je niet eens dat je eigenlijk aa ... (meer lezen)
€ 119,00 1
BootyBarre Workout, de workout voor jouw billen
  De cursus duurt iedere keer 8 weken en start op de volgende datum:   maandag 6 september tot 25 oktober 2021 - wekelijks van 21.15-22.15 uur   BootyBarre is een van de populairste cursussen van ... (meer lezen)
€ 119,00 1
BOOTYBURN - BOOTYBAND WORKOUT
Heb jij zin in een feestje en dat je tegelijkertijd een fitness bootyworkout volgt?  Wil je heerlijk knallen op heerlijke opzwepende muziek?   Meld je nu aan voor BOOTYBURN BOOTYBAND PARTY WORKOUT !  Er is beperkt ple ... (meer lezen)
vanaf € 17,50 1
Cursus Aerial Hoop , een vorm van luchtacrobatiek
Tijdens de cursus Aerial Hoop leer je alle (basis) technieken in de lyra (aerial hoop). Aerial Hoop zie je regelmatig op festivals, tv en dinershows en is een upcoming als aerial sport.   Aerial Hoop is een vorm van luchtacrobatiek. ... (meer lezen)
€ 119,00 1
Dharma Yogawheel (HYBRID CLASS)
Kom meedoen met de Dharma Yogawheel les! De les wordt in hybride vorm aangeboden; dit betekent dat de les wordt verzorgd in de studio en tegelijkertijd online wordt gestreamt. Sommige willen liever de les volgen in de studio, anderen ... (meer lezen)
€ 10,00 1
Kom naar de proefles Paaldansen
Wil je graag alle leren paaldansen maar twijfel je nog of je wilt deelnemen aan de Basiscursus Paaldansen?    Maak kennis met paaldansen tijdens de proefles paaldansen. In deze proefles leer je gelijk al leuke tricks in en om de da ... (meer lezen)
vanaf € 15,00 1
Leer Paaldansen in 10 weken ! Start nu met de Basi
Tijdens de basiscursus paaldansen leer je diverse tricks in en om de danspaal en je leert daarnaast alle basistechnieken! Je bouwt kracht op en je merkt ook je dat je steeds leniger wordt. De basiscursus is geschikt voor alle leeftijden en v ... (meer lezen)
vanaf € 139,00 1
Maak kennis met Aerial Hoop
Aerial Hoop kom je regelmatig tegen op festivals, tv en dinershows en heeft de weg gevonden binnen de aerial sports.  Aerial Hoop is een upcoming sport en is een vorm van luchtacrobatiek.  Je kunt kennis maken met Aerial Hoop tijdens  een va ... (meer lezen)
€ 15,00 1
Proefles Aerial Yoga, Yoga in de lucht in Zoeterm
Aerial Yoga, ook wel hangmat of Anti gravity yoga genoemd, is een bijzondere vorm van yoga. Hierbij doe je geen oefeningen op een mat, maar in de lucht (aerial). Doordat de les een hoog fungehalte heeft, merk je niet eens dat je eigenlijk aa ... (meer lezen)
€ 15,00 1
Proefles Aerial Hoop
Tijdens de cursus Aerial Hoop leer je alle (basis) technieken in de lyra (aerial hoop). Aerial Hoop zie je regelmatig op festivals, tv en dinershows en is een upcoming aerial sport.   Aerial Hoop is een vorm van luchtacrobat ... (meer lezen)
€ 15,00 1

Ben je in bezit van de Zoetermeerpas met voordeelcheques 3,4,5 en 6 , deze zijn ook in te leveren voor deze cursus. Klik hier voor meer informatie over de ZoetermeerPas.