Maak kennis met de leuke en bijzondere lessen

Twijfel je nog wat voor les of cursus je wilt volgen? Maak kennis tijdens een van de inloopworkshops (proeflessen). Je kunt je daarna inschrijven voor een van de lessen of cursussen.

ONLINE & LIVE workshop Dharma Yogawheel
Dharma Yogawheel is de allernieuwste trend binnen de yoga en fitness industrie. De mogelijkheden met de yogawheel zijn oneindig. De yogawheel is een hulpmiddel bij het doen van yoga, pilates en stretch oefeningen. Daarnaast kun je er ook ... (meer lezen)
vanaf € 10,00 1
Proefles Aerial Yoga, Yoga in de lucht in Zoeterm
Aerial Yoga, ook wel hangmat of anti gravity yoga genoemd, is een bijzondere vorm van yoga. Hierbij doe je geen oefeningen op een mat, maar in de lucht (aerial). Doordat de les een hoog fungehalte heeft, merk je niet eens dat je eigenlijk aa ... (meer lezen)
€ 15,00 1
Proefles Aerial Hoop
Tijdens de cursus Aerial Hoop leer je alle (basis) technieken in de lyra (aerial hoop). Aerial Hoop zie je regelmatig op festivals, tv en dinershows en is een upcoming aerial sport.   Aerial Hoop is een vorm van luchtacrobat ... (meer lezen)
€ 15,00 1
Proefles Paaldansen
Twijfel je nog of je wilt deelnemen aan de Basiscursus Paaldansen? Wil je graag een proefles volgen?   Kom dan naar een van de kennismakingsworkshops waarbij je kennis maakt met paaldansen. Je leert tijdens deze proef ... (meer lezen)
€ 15,00 1
Step & Dance Workout
  Step & Dance is een maandelijkse workout waarbij je een step choreo leert in combinatie met dans en funky step moves!     nieuwe datum volgt   Meld je nu aan!  Er is beperkt plek! ... (meer lezen)
€ 15,00 1
Twerk
De Twerk Workout is geschikt voor iedereen. Tijdens de workshops leer je diverse twerk choreografieën, floorwork en technieken aan.    Twerken is een intensieve, energieke style op heerlijke reggaeton, r&b en dancehall muzie ... (meer lezen)
€ 15,00 1