Maak kennis met de leuke en bijzondere lessen van Sweetlake PDA

Twijfel je nog wat voor les of cursus je wilt volgen? Maak kennis tijdens een van de inloopworkshops (proeflessen). Je kunt je daarna inschrijven voor een van de lessen en / of cursussen.

Kennismakingsworkshop Aerial Yoga, Yoga in de luch
Aerial Yoga, ook wel hangmat of anti gravity yoga genoemd, is een bijzondere vorm van yoga. Hierbij doe je geen oefeningen op een mat, maar in de lucht (aerial). Doordat de les een hoog fungehalte heeft, merk je niet eens dat je eigenlijk aa ... (meer lezen)
€ 15,00 1
Maak kennis met paaldansen en kom naar een van de
Twijfel je nog of je wilt deelnemen aan de Basiscursus Paaldansen? Wil je graag een proefles volgen?   Kom dan naar een van de kennismakingsworkshops waarbij je kennis maakt met paaldansen. Je leert tijdens deze proef ... (meer lezen)
€ 15,00 1
Step & Dance Workout - Outdoor Edition
  Step & Dance is een maandelijkse workout waarbij je een step choreo leert in combinatie met dans en funky step moves!    Dit keer zullen we de Step & Dance Workout buiten doen als het niet regent.   ... (meer lezen)
€ 15,00 1
Twerk
De Twerk Workout is geschikt voor iedereen. Tijdens de workshops leer je diverse twerk choreografieën, floorwork en technieken aan.    Twerken is een intensieve, energieke style op heerlijke reggaeton, r&b en dancehall muzie ... (meer lezen)
vanaf € 15,00 1