Maak kennis met de leuke en bijzondere lessen van Sweetlake PDA

Twijfel je nog wat voor les of cursus je wilt volgen? Maak kennis tijdens een van de inloopworkshops (proeflessen). Je kunt je daarna inschrijven voor een van de lessen en / of cursussen.

Online (live) Kids Workout
Een online (live) kids workout voor kinderen! Tijdens de online lessen wordt er aandacht besteed aan dans, lenigheid, kracht, conditie! Iedere week een nieuwe workout en geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Speciaal voor kinderen die th ... (meer lezen)
vanaf € 7,00 1
Online (live) BootyWorkout
De BootyWorkout is een energieke fullbody workout waarbij dans, pilates, bodyshape en yoga samenkomen. Het is een BootyWorkout met focus op - jawel- je billen! Bij deze work-out gaan we je billen vormgeven. Natuurlijk richten we ti ... (meer lezen)
vanaf € 8,50 1
Online (live) Dharma Yogawheel
Dharma Yogawheel is de allernieuwste trend binnen de yoga en fitness industrie, De mogelijkheden met de yogawheel zijn oneindig. De yogawheel is een hulpmiddel bij het doen van yoga, pilates en stretch oefeningen. Daarnaast kun je er ook ver ... (meer lezen)
vanaf € 8,50 1
Online (live) Pole Choreo & Flow
Hou je van paaldansen, maar ben je ook gek op dansen zoals modern, jazzdance of lyrical dan is de Pole Choreo & Flow les perfect voor je. Tijdens de les combineer je paaldans technieken met andere dansstijlen.    Je docent leer ... (meer lezen)
€ 8,50 1
Online (live) Powerpole Workout
De Powerpole Workout is een condition, strength workout om je paaldanstricks te verbeteren. De workout is geschikt voor iedereen ook als je net bent gestart met paaldansen. Tijdens deze les leer je diverse powerpole workout oefeningen.  ... (meer lezen)
vanaf € 8,50 1
Online (live) Stretch - Yoga Workout
Het is belangrijk om je lichaam te stretchen. De les bestaat uit verschillende yoga, pilates en stretch oefeningen.  Er wordt aandacht besteed aan de benen, schouders en rug. De workout is geschikt voor iedereen. Je hoeft niet lenig te zijn ... (meer lezen)
vanaf € 8,50 1
Online (live) Twerk & Dance Workout
De Twerk & Dance Workout is geschikt voor iedereen. Tijdens de workshops leer je diverse twerk choreografieën, floorwork en technieken aan.    Twerken is een intensieve, energieke style op heerlijke reggaeton, r&b en danceha ... (meer lezen)
vanaf € 8,50 1
Kennismakingsworkshop Aerial Yoga, Yoga in de luch
Aerial Yoga, ook wel hangmat of anti gravity yoga genoemd, is een bijzondere vorm van yoga. Hierbij doe je geen oefeningen op een mat, maar in de lucht (aerial). Doordat de les een hoog fungehalte heeft, merk je niet eens dat je eigenlijk aa ... (meer lezen)
€ 15,00 1
Kennismakingsworkshop Dharma Yogawheel
Dharma Yogawheel is de allernieuwste trend binnen de yoga en fitness industrie, De mogelijkheden met de yogawheel zijn oneindig. De yogawheel is een hulpmiddel bij het doen van yoga, pilates en stretch oefeningen.   Daarnaast kun j ... (meer lezen)
€ 15,00 1
Maak kennis met paaldansen en kom naar een van de
Twijfel je nog of je wilt deelnemen aan de Basiscursus Paaldansen? Wil je graag een proefles volgen?   Kom dan naar een van de kennismakingsworkshops waarbij je kennis maakt met paaldansen. Je leert tijdens deze proef ... (meer lezen)
€ 15,00 1