1. Hoe is de opbouw van de les? Alle lessen en cursussen starten altijd met een warming-up om de spieren op te bouwen, daarna leer je diverse tricks. We eindigen altijd met een cooling down.
 2. Mag ik mezelf insmeren? Helaas kun je geen bodycrème of lotion gebruiken tijdens de paaldanslessen! Voor de overige lessen maakt het niet uit.
 3. Wat voor danspalen zijn er aanwezig in de studio? Professionele X-Poles van 45 mm en Lupit Pole danspaal van 45 mm. De palen zijn ongeveer 3 meter hoog
 4. Zijn de docenten gediplomeerd? Alle docenten van Sweetlake PDA zijn gediplomeerd.
 5. Ik en mijn vriendinnen willen graag privéles, is dat mogelijk? Het is mogelijk om privéles te boeken, klik hier voor meer informatie. 
 6. Kan ik elk moment instromen? Heb je geen ervaring met paaldansen? Dan start je met de Basiscursus paaldansen van 10 weken. Alle lessen voor alle niveaus (all-levels)  en cursussen kun je direct voor aanmelden. Regelmatig organiseren wij proefles dagen paaldansen, bekijk hier wanneer de volgende proeflessen zijn.
 7. Ik wil graag mijn abonnement opzeggen? Opzeggen doe je via het opzegformulier.
 8. Ik ben niet sterk of lenig, is dat een probleem? Het maakt niet uit of je nog niet sterk of lenig bent? Je zult merken dat je snel kracht ontwikkelt en leniger wordt. 
 9. Kan ik een rittenkaart kopen? Meer informatie over de rittenkaart vind je hier.
 10. Wat moet ik aan als ik les ga volgen? 

  • Paaldansen: Mouwloos shirt of tanktop, shorts, kort broekje met stretch, microvezeldoekje, yogamat en microvezeldoekje.
  • Aerial Hoop / Aerial Yoga:  Sporttop en legging en yogamat.
  • Silent Outdoor Workout : Sportkleding , yogamat, vest voor na het trainen. De les wordt buiten verzorgt, bij slecht weer wordt de les in de studio verzorgt.
  • Afrodance: Sportkleding en sneakers.
 11. Vragen? Vul het contactformulier in of bel 06 334 299 04