· 

Wat is BarreFit & Flow?

Barre fitness is afgeleid van ballet, maar je hoeft geen ballerina te zijn om deel te nemen aan deze workout. De les start met een warming-up en daarnaast doe je diverse stretch, ballet en  been houdingen aan de barre.  Ook zijn er verschillende pilates, yoga, core en balans oefeningen die je doet. Een echte full body workout, alle spiergroepen komen aan bod.

 

BarreFit & Flow is een barre fitness workout op muziek waarin ballet, pilates en ook yoga samenkomen. 

 

Je hoeft geen dans of ballet ervaring te hebben voor deze les. Iedereen ongeacht ervaring, getraind of ongetraind kan deelnemen aan deze cursus. 

 

 

De 5 meest gestelde vragen over barrefitness plaatsen wij speciaal voor jouw hier in deze blog!

 

Vraag 1: Wat neem je mee of trek je aan tijdens de les?

Je hebt in principe weinig nodig, misschien een flesje water en je yogamat. Verder draag je comfortabele sportkleding waar je makkelijk in kan bewegen. Je hebt geen sportschoenen nodig, want de workout is met blote voeten of je kan ook speciale yogasokken aandoen.

 

Vraag 2:Heb je ervaring nodig om deel te nemen aan deze workout?

Ben je bang dat je deze lessen niet kan volgen omdat je geen ervaring hebt met barrefitness? Dat is helemaal niet nodig. De lessen zijn geschikt voor iedereen. 

Vraag 3: Moet ik lenig zijn om aan deze les deel te nemen?

Iedereen kan deelnemen aan deze les. Er wordt aandacht besteed aan lenigheid, core, balans en daarnaast doe je ook verschillende been en strek oefeningen aan de barre. 

 

Vraag 4: Wat kan deze les voor mij betekenen?

Barrefitness is een combinatie van ballet, yoga en pilates.

Je ontwikkelt meer lenigheid en langere spieren.

Doordat je op meerdere gebieden tegelijkertijd aan het trainen bent, stijgt je hartslag en verbrand je meer vet.

 

Vraag 5: Vanaf welke leeftijd kan je deze les volgen?

Barrefitness kent geen leeftijd! Iedereen vanaf 16 jaar kan deelnemen aan barrefitness lessen of cursussen!  In onze studio in Zoetermeer bieden wij de barrefitness lessen aan als cursus BarreFit &Flow, de cursus duurt 8 weken en wordt meerdere keren per jaar aangeboden.

 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier snel wanneer de cursus BarreFit & Flow start of vul het contactformulier in als je nog vragen hebt. 

 

We hopen dat je dit een leuke blog vond! Laat een reactie onder aan deze blog als je ook nog andere vragen hebt over cursus die wij aanbieden.

Reactie schrijven

Commentaren: 0