Ees is mijn roepnaam, zo wordt ik altijd genoemd door mensen om me heen. Ik ben de trotse eigenaresse van Sweetlake PDA en daarnaast ben ik ik businesscoach startende en bestaande fitnessondernemers. Mijn passie voor sport heb ik als kind altijd gehad. Als kind was ik al fanatiek in tennis en gymnastiek. 

 

Na mijn opleiding ben ik ruim 13 jaar werkzaam geweest in de marketing sector, maar ik had altijd het gevoel gehad dat ik niet helemaal op mijn plek zat. Het enige wat ik wel leuk vond waren de creatieve marketing projecten die ik mocht bedenken en leiden.  Ik werd wel altijd gelukkig van de aerobics en sportlessen die ik toentertijd parttime verzorgde naast mijn toenmalige baan. 

 

Op 1 januari 2010 heb ik besloten om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Het waren spannende tijden want ik wist niet precies wat ik wilde doen. 

 

In de tussentijd maakte ik via een vriendin kennis met de paalsport. Na een proefles was ik direct verkocht, dit gevoel na een work-out had ik jaren niet meer gevoeld. Nooit had ik van mijn leven gedacht dat ik dit zo leuk zou vinden. De technieken had ik snel door en langzaam aan begonnen verschillende sportscholen mij te vragen of ik workshops of cursussen paaldansen wilde geven. 

 

De beslissing om een eigen studio te starten was een ver van je bed show, maar ik dacht nu of nooit. Het begin was dan ook een spannende periode, maar ik wist een ding zeker: ik kan goed lesgeven en ik ben een sociaal persoon met een creatief marketingbrein. 

 

De afgelopen jaren heb ik verschillende trainingen gevolgd : marketing, online zichtbaarheid en social media om up to date te blijven.  Met vallen en opstaan én gedrevenheid is mijn studio gegroeid tot een van de grootste studio's van Zuid Holland.

 

Natuurlijk is mijn studio niet gegroeid zonder mijn enthousiaste team.  We zijn allen stuk voor stuk gedreven door passie en dit voel je direct als je bij Sweetlake PDA binnenloopt. 

 

Tot gauw!

Ees typische uitspraak: "Keep it simple for succes"
Ees typische uitspraak: "Keep it simple for succes"

Instructrice 

Basiscursus Paaldansen

Pole level Beginners

Pole level Intermediate/Advanced

Powerpole workout

RollerPole

Aerial Hoop-Aerial Yoga

BootyBarre Workout

Docent teacher trainingen

BootyBurn

 

Lievelingskleur:

Mint en Blauw

 

Hobby's : Uitgaan, vakanties en festivals