· 

De 5 meestgestelde vragen over de BootyBarre Workout !

In 8 weken mooie , rondere billen met de BootyBarre Workout

BootyBarre Workout is de workout voor jouw billen. De les start met een pittige warming-up meer heerlijke opzwepende muziek. Na de warming up gaan we de focus leggen op de billen! 

 

Nu gaat het echt gebeuren. In deze les gaan we jouw billen vormgeven. Er is veel variatie in deze les, er wordt bijvoorbeeld ook gebruik gemaakt van fitness elastieken, kleine dumbells, yoga ballen, bootybands en natuurlijk de barre! Naast je billen wordt er ook aandacht besteed aan de bovenlichaam, benen en buik.

 

De 5 meest gestelde vragen over de BootyBarre Workout plaatsen we speciaal voor je hier in deze blog!

Booty Barre Workout is de workout om in 8 weken mooiere rondere billen te trainen, de les is geschikt voor iedereen.
Tijdens de BootyBarre Workout wordt er ook gebruik gemaakt van klein fitness materiaal.

Vraag 1: Wat neem je mee of trek je aan tijdens de les?

Je hebt in principe weinig nodig, een flesje water en je yogamat. Verder draag je comfortabele sportkleding waar je makkelijk in kan bewegen. Je hebt geen sportschoenen nodig, want de workout is met blote voeten of je kunt ook speciale yoga sokken aandoen.

 

Vraag 2: Heb je ervaring nodig om deel te nemen aan deze workout?

Nee je hoeft geen ervaring te hebben. De lessen zijn geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of sport (ervaring). De les is geschikt voor iedereen en is toegankelijk.

Bootyworkout in Zoetermeer
Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd, ervaring of sport achtergrond. De les is toegankelijk voor iedereen!

Vraag 3: Moet ik lenig zijn om aan deze les deel te nemen?

Iedereen kan deelnemen aan deze les. Er wordt tegen het einde van de les ook aandacht besteed aan lenigheid door verschillende stretchoefeningen te doen.

 

Vraag 4: Wat kan deze les voor mij betekenen?

Als jij mooiere ronde billen wilt in 8 weken dan is de BootyBarre Workout de les voor jouw. Je ontwikkelt ook langere spieren en doordat je op meerdere gebieden tegelijkertijd aan het trainen bent, stijft je hartslag en verbrand je meer vet.

 

Vraag 5: Vanaf welke leeftijd kun je deze les volgen?

Iedereen vanaf 16 jaar kan deelnemen aan deze cursus! De cursus duurt iedere keer 8 weken en wordt meerdere keren per jaar aangeboden. 

 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten wanneer de cursus start? Klik hier.

We hopen dat deze blog je meer informatie heeft gegeven en als je vragen hebt kun je hieronder je vraag stellen of contact met ons opnemen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0