1. Wat is de minimale leeftijd om mijn kind aan te melden? Kinderen vanaf 7 jaar zijn welkom om te trainen bij Sweetlake PDA. De Pole4Kids is voor kinderen van 7 tot 12 jaar en de Aerial4Kids les is voor kinderen van 9 tot 13 jaar.
  2. Wat moet mijn kind aan? Voor de Pole4Kids les een mouwloos shirt of tanktop, kort sportbroekje met stretch. Voor de Aerial4Yoga les een legging of kort broekje en sporttop.
  3. Hoe is de opbouw van de les? Eerst starten we met een warming-up, daarna diverse acrobatische of paaldans oefeningen en eindigen altijd met een cooldown.
  4. Zijn de lessen erotisch getint? De kinderlessen zijn niet erotisch getint.
  5. Zijn de docentes gediplomeerd? Alle docentes van Sweetlake PDA zijn gediplomeerd.
  6. Kan mijn kind ieder moment instromen? Het is mogelijk om ieder moment in te stromen met de Pole4Kids en Aerial4Kids lessen
  7. Hoelang duren alle kinderlessen? Alle kinderlessen duren 60 minuten! Wanneer de les niet door kan gaan ivm calamiteiten, prive omstandigheden (overlijden of werk)  en/of andere reden (zoals bijvoorbeeld weer) wordt er een kinderles verzorgt via online livestream.
  8. Gaan de kinderlessen door in de vakantie? Er worden geen kinderlessen verzorgd tijdens de schoolvakanties. Wanneer scholen gesloten zijn worden er geen kinderlessen verzorgt. Let op de abonnementsbetalingen lopen wel door tijdens de vakanties.
  9. Ik wil graag opzeggen? Na 3 maanden is het abonnement opzegbaar. Opzeggen doe je via het opzegformulier.
  10. Moet er gereserveerd worden voor de kinderlessen? Nee, voor de kinderlessen is dit niet nodig
  11. Vragen? Vul het contactformulier in of bel 06 334 299 04