· 

5 manieren om low budget paaldansen te volgen

Paaldansen is toegankelijk voor iedereen en is ontzettend leuk in de studio, maar als je dit vaker dan 2 keer per week wilt doen kan de prijs een beetje oplopen.  Paaldansen is een dure hobby en in deze korte blog geef ik je 5 manieren om low budget paaldansen te volgen.

1. INSTAGRAM en YOUTUBE

Instagram en Youtube is een gratis manier om inspiratie te vinden voor je paaldans routines en work-outs. Op Youtube, vindt je veel video's met tutorials en op Instagram vind je altijd de nieuwste trendy paaldans tricks. Je kunt thuis de tricks uitproberen als je een danspaal hebt.

 

2. RICHT EEN EIGEN PAALDANSGROEPJE OP

Tijdens de paaldanslessen in je studio ontmoet je veel nieuwe medestudenten die net zo gek zijn op paaldansen. Een ding heb je in ieder geval gemeen, je houdt van deze sport en je woont als het goed is in de omgeving van je studio.   

Je zou eens kunnen kijken of je samen een groepje kunt

starten met wekelijkse sessies (of vaker als je dit wilt).

Er is altijd wel iemand die een danspaal thuis op zolder heeft.

3. OPEN TRAINING

In veel paaldans studio's organiseren ze maandelijks of wekelijks open training. Tijdens de open training kun je zelf je eigen paaldans tricks oefenen. Er is op dat moment geen docent voor je om je te helpen, maar je kunt wel een paar uur zelf aan de slag gaan voor minder dan een tientje per keer. Ideaal naast je vaste les die je al volgt in de studio.

 

4. DOWNLOAD EEN "GRATIS" APP

Tegenwoordig kun je veel apps vinden die je gratis of voor een klein bedrag kan downloaden.

 

Voorbeelden van apps die je kunt downloaden zijn:

  • Pole Arn - Poledance Tutorials
  • Pole Dance Moves Guide
  • PDC Poledance Syllabus (GRATIS)

 

5. KIES VOOR EEN ABONNEMENT 

Biedt jouw studio maandelijkse abonnementen aan?

Een abonnement is altijd goedkoper dan een 5 of 10 rittenkaart.

 

Hoe vaker je traint hoe goedkoper de les wordt.

 

Hopelijk heb je wat aan mijn low budget tips gehad!

Doe je bovenstaande al of heb je nog meer leuke bespaartips? 

 

Laat het me hieronder weten!

Reactie schrijven

Commentaren: 0