1. Wat moet ik aan als ik les ga volgen? Mouwloos shirt of tanktop, shorts, kort broekje met stretch. Tijdens de lessen dansen we zonder schoenen. Je neemt je eigen yogamat mee. Sieraden zoals oorbellen, kettingen en armbanden thuis laten.  Tijdens de Aerial Hoop les draag je een legging met (mouwloos) sporttop. Voor de les Dharma Yogawheel , neem je je eigen yogamat mee, je in deze les een legging / kort broekje en mouwloos sporttop aan.
  2. Hoe is de opbouw van de les? Alle lessen en cursussen beginnen altijd met een warming-up om de spieren op te bouwen, daarna zijn er diverse oefeningen in en om de danspaal of andere oefeningen in de andere lessen. We eindigen altijd met een cooling down.
  3. Mag ik mezelf insmeren? Helaas kun je geen bodycrème of lotion gebruiken tijdens de paaldanslessen voor de overige lessen maakt het niet uit.
  4. Wat voor danspalen zijn er aanwezig in de studio? Professionele X-Poles van 45 mm en Lupit Pole danspaal van 45 mm. De palen zijn ongeveer 3 meter hoog
  5. Zijn de docenten gediplomeerd? Alle docenten van Sweetlake PDA zijn gediplomeerd.
  6. Ik en mijn vriendinnen willen graag privéles, is dat mogelijk? Het is mogelijk om privéles te boeken, voor meer informatie daarover vul het contactformulier in. 
  7. Kan ik elk moment instromen? De basiscursus van 10 weken is ideaal om te starten met paaldansen. Alle lessen voor alle niveaus (all-levels)  en cursussen kun je direct voor aanmelden. Regelmatig organiseren wij proefles dagen paaldansen, bekijk hier wanneer de volgende proeflessen zijn.
  8. Ik wil graag mijn abonnement opzeggen? Sweetlake PDA werkt met verschillende abonnementen. Opzeggen doe je via het opzegformulier.
  9. Ik ben niet sterk of lenig, is dat een probleem? Het maakt niet uit of je nog niet sterk of lenig bent? Je zult merken dat je snel kracht ontwikkelt en leniger wordt