De leukste studio uit Zoetermeer met unieke groepslessen en cursussen.

In het centrum van Zoetermeer bied Sweetlake PDA unieke lessen en cursussen aan.

De cursussen zijn geschikt voor iedereen ongeacht leeftijd en / of (sport) ervaring.

Bekijk snel hieronder de cursussen of inloop workshops die binnenkort starten.

We hopen je gauw te ontmoeten in de studio!

Aerial Yoga , Yoga in de lucht in Zoetermeer
Aerial Yoga, ook wel hangmat of anti gravity yoga genoemd, is een bijzondere vorm van yoga. Hierbij doe je geen oefeningen op een mat, maar in de lucht (aerial). Doordat de les een hoog fungehalte heeft, merk je niet eens dat je eigenlijk aa ... (meer lezen)
€ 119,00 1
Afro Dance in Zoetermeer, een dance fitness worko
Afro Dance is dansen op heerlijke opzwepende Afrikaanse beats met bijbehorende Afrikaanse moves ! Afro Dance is een dans-fitness workout en als enige aanbieder in Zoetermeer bieden we deze workshops aan . Tijdens de les gebruik je je hele li ... (meer lezen)
€ 10,00 1
BootyBarre Workout , de workout voor jouw billen!
BootyBarreWorkout is een energieke fullbody workout waarbij dans, pilates, bodyshape samenkomen. Het is een echte barre booty workout met focus op - jawel- je billen! Bij deze workout gaan we je billen vormgeven. Natuurlijk richten we ons ti ... (meer lezen)
€ 119,00 1
Cursus Aerial Hoop , een vorm van luchtacrobatiek
Tijdens de cursus Aerial Hoop leer je alle (basis) technieken in de lyra (aerial hoop). Aerial Hoop zie je regelmatig op festivals, tv en dinershows en is een upcoming aerial sport.   Aerial Hoop is een vorm van luchtacrobatiek. Je b ... (meer lezen)
€ 119,00 1
Dharma Yogawheel
Dharma Yogawheel is de allernieuwste trend binnen de yoga en fitness industrie. De mogelijkheden met de yogawheel zijn oneindig. De yogawheel is een hulpmiddel bij het doen van yoga, pilates en stretch oefeningen. Daarnaast kun je er ook ... (meer lezen)
€ 15,00 1
Leer Paaldansen in 10 weken met de Basiscursus Paa
Tijdens de basiscursus paaldansen leer je diverse tricks in en om de danspaal en je leert alle basistechnieken! Je bouwt kracht op en daarnaast merk je dat je steeds leniger wordt. De basiscursus is geschikt voor alle leeftijden en voor iede ... (meer lezen)
vanaf € 139,00 1
Proefles Aerial Yoga, Yoga in de lucht in Zoeterm
Aerial Yoga, ook wel hangmat of anti gravity yoga genoemd, is een bijzondere vorm van yoga. Hierbij doe je geen oefeningen op een mat, maar in de lucht (aerial). Doordat de les een hoog fungehalte heeft, merk je niet eens dat je eigenlijk aa ... (meer lezen)
€ 15,00 1
Proefles Aerial Hoop
Tijdens de cursus Aerial Hoop leer je alle (basis) technieken in de lyra (aerial hoop). Aerial Hoop zie je regelmatig op festivals, tv en dinershows en is een upcoming aerial sport.   Aerial Hoop is een vorm van luchtacrobat ... (meer lezen)
€ 15,00 1
Proefles Aerial Hoop
Tijdens de proefles Aerial Hoop leer je alle (basis) technieken in de lyra (aerial hoop). Aerial Hoop zie je regelmatig op festivals, tv en dinershows en is een upcoming aerial sport. Aerial Hoop is een vorm van luchtacrobatiek. Je bouwt kra ... (meer lezen)
€ 15,00 1
Proefles Paaldansen
Twijfel je nog of je wilt deelnemen aan de Basiscursus Paaldansen? Wil je graag een proefles volgen?   Kom dan naar een van de kennismakingsworkshops waarbij je kennis maakt met paaldansen. Je leert tijdens deze proef ... (meer lezen)
€ 15,00 1

Ben je in bezit van de Zoetermeerpas met voordeelcheques 3,4,5 en 6 , deze zijn ook in te leveren voor deze cursus. Klik hier voor meer informatie over de ZoetermeerPas.