De leukste studio uit Zoetermeer met unieke lessen en cursussen.

In het centrum van Zoetermeer bied Sweetlake PDA unieke lessen en cursussen aan.

De cursussen zijn geschikt voor iedereen ongeacht leeftijd en / of (sport) ervaring.

Bekijk snel hieronder de cursussen of inloop workshops die binnenkort starten.

We hopen je gauw te ontmoeten in de studio!

Aerial Yoga , Yoga in de lucht in Zoetermeer
Aerial Yoga, ook wel hangmat of anti gravity yoga genoemd, is een bijzondere vorm van yoga. Hierbij doe je geen oefeningen op een mat, maar in de lucht (aerial). Doordat de les een hoog fungehalte heeft, merk je niet eens dat je eigenlijk aa ... (meer lezen)
€ 110,00 1
Booty Barre Workout , de workout voor jouw billen!
Booty Barre Workout is een energieke fullbody workout waarbij dans, pilates, bodyshape en yoga samenkomen. Het is een echte barre booty workout met focus op - jawel- je billen! Bij deze workout gaan we je billen vormgeven. Natuurlijk richten ... (meer lezen)
vanaf € 110,00 1
Kennismakingsworkshop Dharma Yogawheel
Dharma Yogawheel is de allernieuwste trend binnen de yoga en fitness industrie, De mogelijkheden met de yogawheel zijn oneindig. De yogawheel is een hulpmiddel bij het doen van yoga, pilates en stretch oefeningen.   Daarnaast kun j ... (meer lezen)
€ 15,00 1
Leer Paaldansen in 10 weken met de Basiscursus Paa
Tijdens de basiscursus paaldansen leer je diverse tricks in en om de danspaal en je leert alle basistechnieken! Je bouwt kracht op en daarnaast merk je dat je steeds leniger wordt. De basiscursus is geschikt voor alle leeftijden en voor iede ... (meer lezen)
€ 135,00 1
Online (live) BootyWorkout
De BootyWorkout is een energieke fullbody workout waarbij dans, pilates, bodyshape en yoga samenkomen. Het is een BootyWorkout met focus op - jawel- je billen! Bij deze work-out gaan we je billen vormgeven. Natuurlijk richten we ti ... (meer lezen)
vanaf € 8,50 1
Online (live) Dharma Yogawheel
Dharma Yogawheel is de allernieuwste trend binnen de yoga en fitness industrie, De mogelijkheden met de yogawheel zijn oneindig. De yogawheel is een hulpmiddel bij het doen van yoga, pilates en stretch oefeningen. Daarnaast kun je er ook ver ... (meer lezen)
vanaf € 8,50 1
Online (live) Kids Workout
Een online (live) kids workout voor kinderen! Tijdens de online lessen wordt er aandacht besteed aan dans, lenigheid, kracht, conditie! Iedere week een nieuwe workout en geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Speciaal voor kinderen die th ... (meer lezen)
vanaf € 7,00 1
Online (live) Pole Choreo & Flow
Hou je van paaldansen, maar ben je ook gek op dansen zoals modern, jazzdance of lyrical dan is de Pole Choreo & Flow les perfect voor je. Tijdens de les combineer je paaldans technieken met andere dansstijlen.    Je docent leer ... (meer lezen)
vanaf € 8,50 1
Online (live) Powerpole Workout
De Powerpole Workout is een condition, strength workout om je paaldanstricks te verbeteren. De workout is geschikt voor iedereen ook als je net bent gestart met paaldansen. Tijdens deze les leer je diverse powerpole workout oefeningen.  ... (meer lezen)
vanaf € 8,50 1
Online (live) Stretch - Yoga Workout
Het is belangrijk om je lichaam te stretchen. De les bestaat uit verschillende yoga, pilates en stretch oefeningen.  Er wordt aandacht besteed aan de benen, schouders en rug. De workout is geschikt voor iedereen. Je hoeft niet lenig te zijn ... (meer lezen)
vanaf € 8,50 1

Ben je in bezit van de Zoetermeerpas met voordeelcheques 3,4,5 en 6 , deze zijn ook in te leveren voor deze cursus. Klik hier voor meer informatie over de ZoetermeerPas.