Basiscursus Aerial Hoop, start zondag 8 september
Tijdens de Basiscursus Aerial Hoop leer je alle (basis) technieken in de lyra (aerial hoop). Aerial Hoop zie je regelmatig op festivals, tv en dinershows en is een upcoming aerial sport.   Aerial Hoop is een vorm van luchtacrob ... (meer lezen)
€ 110,00 1
Booty Barre Workout , de workout voor jouw billen!
Booty Barre Workout is een energieke fullbody workout waarbij dans, pilates, bodyshape en yoga samenkomen. Het is een echte barre booty workout met focus op - jawel- je billen! Bij deze workout gaan we je billen vormgeven. Natuurlijk richten ... (meer lezen)
€ 110,00 1
Leer Paaldansen in 10 weken met onze Basiscursus P
Tijdens de basiscursus paaldansen leer je diverse tricks in en om de danspaal en je leert alle basistechnieken! Je bouwt kracht op en daarnaast merk je dat je steeds leniger wordt. De basiscursus is geschikt voor alle leeftijden en voor iede ... (meer lezen)
€ 135,00 1
Proefles Paaldansen, vrijdag 30 augustus van 18.45
Wil je graag een proefles omdat je twijfelt of je wilt deelnemen aan de Basiscursus Paaldansen? Maak kennis met paaldansen tijdens de proefles workshop paaldansen.   Na de proefles kun je je direct aanmelden voor de nieuwe Basi ... (meer lezen)
€ 15,00 1
Twerk & Pole, start woensdag 18 september 2019 t
Twerken is nog steeds populair, maar wist je dat je deze workout ook kan combineren met de danspaal?   Twerk & Pole is geschikt voor iedereen. Tijdens de lessen leer je diverse twerk choreografieën en technieken. Dit allemaal in co ... (meer lezen)
€ 110,00 1
Twerk Fitness Workout , zondag 8 september tot zon
Twerk is hot! Bovendien is het een leuke dansfitness workout die voor iedereen geschikt is. Tijdens de cursus leer je diverse twerk technieken en choreografieën. Je hoeft geen ervaring te hebben om deel te nemen aan deze cursus. ... (meer lezen)
€ 110,00 1