De leukste studio uit Zoetermeer met unieke lessen en cursussen.

In het centrum van Zoetermeer bied Sweetlake PDA unieke lessen en cursussen aan.

De cursussen zijn geschikt voor iedereen ongeacht leeftijd en / of (sport) ervaring.

Bekijk snel hieronder de cursussen of inloop workshops die binnenkort starten.

We hopen je gauw te ontmoeten in de studio!

Aerial Yoga , Yoga in de lucht in Zoetermeer
Aerial Yoga, ook wel hangmat of anti gravity yoga genoemd, is een bijzondere vorm van yoga. Hierbij doe je geen oefeningen op een mat, maar in de lucht (aerial). Doordat de les een hoog fungehalte heeft, merk je niet eens dat je eigenlijk aa ... (meer lezen)
€ 110,00 1
Booty Barre Workout , de workout voor jouw billen!
Booty Barre Workout is een energieke fullbody workout waarbij dans, pilates, bodyshape en yoga samenkomen. Het is een echte barre booty workout met focus op - jawel- je billen! Bij deze workout gaan we je billen vormgeven. Natuurlijk richten ... (meer lezen)
vanaf € 110,00 1
Kennismakingsworkshop Aerial Yoga, Yoga in de luch
Aerial Yoga, ook wel hangmat of anti gravity yoga genoemd, is een bijzondere vorm van yoga. Hierbij doe je geen oefeningen op een mat, maar in de lucht (aerial). Doordat de les een hoog fungehalte heeft, merk je niet eens dat je eigenlijk aa ... (meer lezen)
€ 15,00 1
Kennismakingsworkshop Dharma Yogawheel
Dharma Yogawheel is de allernieuwste trend binnen de yoga en fitness industrie, De mogelijkheden met de yogawheel zijn oneindig. De yogawheel is een hulpmiddel bij het doen van yoga, pilates en stretch oefeningen.   Daarnaast kun j ... (meer lezen)
€ 15,00 1
Leer Paaldansen in 10 weken met de Basiscursus Paa
Tijdens de basiscursus paaldansen leer je diverse tricks in en om de danspaal en je leert alle basistechnieken! Je bouwt kracht op en daarnaast merk je dat je steeds leniger wordt. De basiscursus is geschikt voor alle leeftijden en voor iede ... (meer lezen)
€ 135,00 1
Maak kennis met paaldansen en kom naar een van de
Twijfel je nog of je wilt deelnemen aan de Basiscursus Paaldansen? Wil je graag een proefles volgen?   Kom dan naar een van de kennismakingsworkshops waarbij je kennis maakt met paaldansen. Je leert tijdens deze proef ... (meer lezen)
vanaf € 15,00 1
Step & Dance Workout
  Step Choreo & Dance is een maandelijkse workout waarbij je een step choreo leert in combinatie met dans en funky step moves!   De eerstvolgende workout is zondag 29 maart 2020 en zal zijn van 10.30-11.30 uur ... (meer lezen)
€ 15,00 1
Twerk & Dance Workout
De Twerk & Dance Workout is geschikt voor iedereen. Tijdens de workshops leer je diverse twerk choreografieën, floorwork en technieken aan.    Twerken is een intensieve, energieke style op heerlijke reggeaton, r&b en danceha ... (meer lezen)
vanaf € 15,00 1

Ben je in bezit van de Zoetermeerpas met voordeelcheques 3,4,5 en 6 , deze zijn ook in te leveren voor deze cursus. Klik hier voor meer informatie over de ZoetermeerPas.