Effectieve online live Thuisworkouts van 60 minuten

Sportschool dicht? Je kunt gewoon fit blijven en dit kan ook gewoon thuis.

Overal op internet kun je thuisworkouts vinden maar weinig die live thuisworkouts aanbieden van 60 minuten. Naast de bijzondere en sportieve lessen in de studio biedt Sweetlake PDA nu ook online thuis workouts aan. Alle workouts zijn live en duren altijd 60 minuten. Er is een geschikte workout voor iedereen! Je hoeft geen ervaring te hebben en alle lessen zijn live in een online in een afgeschermde video omgeving. Bekijk hier het aanbod en les rooster en start direct! 

online, thuisworkout, liveworkout, onlinetrainen, onlinefitnessworkout, thuistrainen , billenworkout, billentraining, onlinetwerklessen, dharmayogawheel, onlineyogales
Vind hier de leukste online thuisworkouts, live en altijd 60 minuten!

Reactie schrijven

Commentaren: 0